Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (7.06 secunde)
Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige.
In atelierul sau din sat, opincarul a strans si o colectie de peste 50 de perechi de opinci vechi si diferite scule de la opincarii pe care i-a cunoscut si familiile lor.
Cei mai multi dintre ei vor sa revina macar la pensie si drept urmare si-au cladit in satele lor parasite niste case aratoase, cu toate dotarile, in care mai trebaluieste cate o batranica uitata de Dumnezeu si uneori cate un nepotel de care are grija pana il vor lua parintii in Spania sau in Italia unde se descurca si ei cum pot, dar nu uita sa stranga banul pentru casa din sat.
legendarul Sat Pierdut. Calauziti de o harta vrajita, strabat Padurea Fermecata, avandu-l mereu pe urme pe maleficul vrajitor Gargamel, care le-a pus gand rau tuturor strumpfilor!
Filmarile la pelicula Morometii 2 au reinceput in septembrie, in aceeasi casa si in acelasi sat in care a fost turnat si primul film, in vara lui 1985 - Talpa, din judetul Teleorman.
Povestea este inspirata dintr-un fapt real, (tip - Cine a ucis Craciunul), si cuprinde cazul tragic al unei familii dintr-un sat izolat, de pe grindurile Dunarii.
Inspirat din fapte reale, filmul regizorului Dinu Tanase spune povestea tragica a unor vieti dintr-un sat uitat de lume din Delta Dunarii.
Cateva saptamani mai tarziu, armata a trecut prin sat si i-a fortat pe barbatii apti sa se inroleze pentru un conflict ce avea sa izbucneasca.
Scenele au fost filmate in acelasi sat si in aceeasi casa Moromete in care au fost realizate si scenele din primul film Morometii.
In podul casei unui unchi din partea mamei, ramas in sat, erau multi porumbei. Nici el, fratele mamei, nu mai este, nici casa, nici porumbeii.
Cativa dintre ei erau localnici, tarani din Gradistea de Munte, un sat rasfirat pe culmile aflate in stanga raului Gradistei, cel care coboara de la Sarmisegetuza si se varsa in raul Orastiei, si mai apoi in albia Muresului.
Ei bine, intr-o amintire a unui prieten, care si-a petrecut o parte a copilariei la Calarasi, venit cu parintii dintr-un sat din Lunca Dunarii, pentru a-si face studiile gimnaziale si liceale in acest oras precum odinioara Marin Preda care pleca din Silistea-Gumesti de Teleorman in Bucuresti, dar asta e alta poveste, ei bine in acea amintire am descoperit ca a locuit intr-o casa pe care o vad aievea.
In atelierul sau din sat, opincarul a strans si o colectie de peste 50 de perechi de opinci vechi si diferite scule de la opincarii pe care i-a cunoscut si familiile lor.
Zice ca i-au ramas nesterse din minte culorile florilor, dealurilor, padurilor si ca iarna i se parea un mister ce cuprindea intregul sat.
Ma izbesc pretutindeni de cretini de succes, de bibilici solemne, pline de un sine detestabil, mediocri fara leac care sufoca totul cu hameseala lor fara sat.
Un sat, pierdut la o margine a Dobrogei, pe malul Dunarii, undeva pe drumul rau si rar batut care leaga Cernavoda de Harsova.
Incepand din luna iunie, obiectele lucrate de artizanii din "Atelierul de mestesuguri" vor fi promovate pe internet prin intermediul catalogului online "Targul de la sat" si, in lunile urmatoare, vor fi expuse spre vanzare in pensiuni rurale din regiunea de nord - vest.
Nidri este situata in partea de SE a Lefkadei, in trecut statiunea nu era nimic mai mult decat un sat pescaresc, insa o data cu achizitionarea Insulei Scorpios de catre Aristotel Onassis in 1963 faima sa a inceput sa creasca, satul fiind umplut de turistii care voiau sa admire, fie si de la departare, proprietatea faimosului magnat grec.
Sfanta Maria Magdalena Maria Magdalena, sarbatorita pe 22 iulie, era din semintia lui Neftalim, din Magdala Galileei, un sat situat intre orasele Capernaum si Tiberiada.
Piatra din care este construit soclul provine dintr-un mic sat din Franta, probabil din Ruoms sau din Pouillenay. A fost aleasa pentru faptul ca este putin coroziva la actiunea apei sarate.
google-analytics.com